Cum sa schimb obiceiurile sexuale ale prietenului meu?


„Buna seara, am si eu o intrebare. Sunt plecata din tara de doi ani si de curand am inceput o relatie cu cineva despre care am aflat niste lucruri care ma sperie. Vreau sa stiu ce sanse am sa le schimb, ma refer la obiceiurile lui sexuale. Chiar el de fapt mi-a recunoscut ca a participat la orgii, si mai mult, ca ele fac parte din planurile lui de viitor. Cum pot avea o relatie serioasa sau gandi la o casatorie cu cineva care are mintea la asemenea prostii? In rest el este o persoana serioasa, are un loc de munca stabil, se poarta frumos cu mine si este bine manierat. Cum sa-i schimb obiceiurile astea bolnave?”

 

Raspuns

Nu, nu poti schimba ce-i place altei persoane in materie de sex, si nici nu este rolul tau sa o faci.

Acestea fiind spuse, trebuie sa recunosc ca m-a surprins felul in care iti judeci iubitul din cauza ca are niste fetishuri a caror singura vina este ca sunt inca percepute ca niste apucaturi murdare, fetishuri pe care tu le numesti bolnavicioase, desi te asigur ca nu este nimic in neregula cu aceasta maniera de manifestare a sexualitatii.

Ma intreb insa, ce te-a apropiat de acest om, daca un lucru atat de fundamental ca sexul va desparte, iar singurele calitati despre care ai vorbit au mai mult de-a face cu stabilitatea la locul de munca si manierele? Nu ai mentionat nimic despre sentimentele tale pentru el si nici despre lucrurile care va unesc, sau existenta unui scop comun, desi te gandesti ca ti-ai dori sa te casatoresti cu el.

Te sfatuiesc sa reflectezi putin asupra sistemului tau de valori, asupra prioritatilor tale in materie de relatii, si asupra ideii de fericire in general.

1 Comment

  1. natalia tusa spune:

    Sunt căsătorită cu soțul meu de mulți ani , nu mai contează câți , dar problema ce mă frământă pe mine este că el vorbeste zilnic pe diferite rețele de socializare , sau se sună cu fosta lui iubită, cea de dinaintea mea , el nu recunoaste si imi spune că nu are nimic cu ea , că doar vorbesc si ei la o țigară (lucrează oarecum in acelasi loc).Dar nu este deloc aşa, mesajele pe care si le trimit sunt de-a dreptul socante ..nu vă pot relata aici , majoritatea cu tentă sexuală. Ce trebuie sa fac eu ? Nu mai pot să accept asta, nu suport să fiu mintita pe la spate .El este un tip deosebit si un familist bun , dar de ce mă minte ca nu vorbeste cu ea cand eu ii demonstrez contrariul ..Eu vreau să vorbesc cu ea si sa ii spun că stiu tot .Sfatul …?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *